Adamari López și Toni Costa demonstrează că sunt o familie unită pentru fiica lor, în ciuda faptului că s-au despărțit. Cum au apărut în mediul online

Publicat pe 24.04.2024 la 15:02 Actualizat pe 24.04.2024 la 15:29

Actrița s-a arătat extrem de fericită văzându-și fiica alături de Toni Costa în cadrul unui eveniment emoționant. Despre ce este vorba.

actriță vorbește la microfon și stă pe un fotoliu

Adamari López și Toni Costa demonstrează că sunt o familie unită pentru fiica lor, în ciuda faptului că s-au despărțit

Profimedia Images

Separarea cuplurilor celebre nu este ușoară, însă pentru aceștia doi totul a venit natural. Cu toate că au renunțat la a mai fi un cuplu, familia a rămas aceeași. Adamari López și Toni Costa au menținut încă de la început lucrurile extrem de clare în acest sens.

Adamari López și Toni Costa demonstrează că sunt o familie unită pentru fiica lor, în ciuda faptului că s-au despărțit

S-au lăsat văzuți în repetate rânduri participând la diferite activități de familie și au publicat de fiecare dată fotografiile pe conturile de socializare. Toni Costa și fiica Alaïa au construit o legătură extrem de specială de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ada a împărtășit fericirea de a-i vedea pe cei dragi într-o astfel de ipostază și faptul că au creat momente de neuitat. Școala pe care Alaïa o frecventează a creat un eveniment extrem de special. Dansul anual între tată și fiică a emoționat-o pe actriță extrem de mult, știind fără doar și poate că Toni Costa este cel mai important din viața fiicei sale.

“Tema de anul ăsta a fost Barbie așa că am fost nevoiți să ne îmbrăcăm în roz.”, a scris vedeta. Bineînțeles că fotografiile de familie au fost imediat publicate în mediul online și nu au lipsit nici comentariile fanilor. Adamari López a publicat o serie frumoasă de imagini spectaculoase.

“Să o văd pe fiica mea crescând și împărtășind momente cu tatăl ei Toni, mai ales acesta special ca dansul tată fiică. Îmi place să o văd zâmbind și celebrând fiecare moment din viață.”, a spus vedeta. Bineînțeles că și vedeta s-a pozat alături de fiica sa și amândouă au apărut pe rețelele sociale. Aceasta are 9 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de prieteni virtuali. Toni și micuța au dansat excelente, iar cei mai mulți i-au aplaudat pe rețelele sociale.

Adamari și Alaïa au o relație specială mamă – fiică. Iată care este aceasta

Mesele din cadrul evenimetului au fost decorate în culoarea roz cu forme florale. Totul a fost realizat cu cea mai mare atenție. Pentru micuța Alaïa, să danseze alături de tatăl său celebru a însemnat fără doar și poate un plan emoționant.

Adamari și Alaïa s-au distrat împreună și pe stadionul de fotbal, acolo unde au fost împreună pentru a-l susține pe Lionel Messi într-o partidă a lui Inter Miami.

“Fetița mea este foarte fericită și emoționată pentru că îl vede pentru prima oară pe Lionel Messi jucând pe viu, voi știți că ea iubește fotbalul.”, a scris actrița în dreptul unor amintiri publicate pe pagina de socializare.

“Ce frumoși! Ce mentalitate, domnilor! Astăzi există tați care se despart și uită de copiii lor. Vă felicit!”, “O pereche ca voi ar trebui să vi se urmărească exemplul.”, “Exemplu de părinți care știu că sănătatea mentală a copiilor este cea mai importantă.”, au scris fanii în mediul online. Toni Costa este un dansator renumit în Mexic. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 4 mii de fotografii.

În articolul

Adamari López și Toni Costa demonstrează că sunt o familie unită pentru fiica lor, în ciuda faptului că s-au despărțit. Cum au apărut în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x